Företagskonto

Företagskonto

VARFÖR ANVÄNDA ELBILSGROSSISTENS SOM LEVERANTÖR AV LADDNINGSUTRUSTNING?

KONKURRENSKRAFTIGA PRISER

Som återförsäljare hos Elbilgrossisten får du tillgång till konkurrenskraftiga priser och vi kan leverera rikstäckande normalt inom 1-3 arbetsdagar efter beställning om varan finns i lager. Vi erbjuder alla kunder EHF eller faktura via e-post och kredit på basis av kreditprövning.

STORT UTVAL AV LADDNINGSUTRUSTNING

Vi ger dig tillgång till ett brett utbud av laddkablar, laddstationer och laddutrustning för både privat och offentligt bruk. Det gör att du har möjlighet att erbjuda fler produkter till dina kunder och gör det möjligt att skräddarsy och möta kundens krav, önskemål och behov så att du får en nöjd kund.

RÅDGIVNING

Vi ger råd och stöd kring laddlösningar, laddkablar och har expertis inom olika laddsystem som gör att vi kan kartlägga den bästa lösningen beroende på kundens behov.

KUNDSERVICE

Vi erbjuder full kundservice för dina kunder på laddutrustning som levereras från oss, så att du kan vara säker på att dina kunder får hjälp och svar om något oväntat händer.

INSTALLATIONSPARTNERS

Som installationspartner till Elbilgrossisten kommer du att listas i vårt återförsäljarnät och få kunder hänvisade från oss. Samtidigt får du prioriterat stöd vid eventuella fel.