LADDNING AV ELBILAR FÖR FÖRETAG

LADDNING AV ELBILAR FÖR FÖRETAG

Vi erbjuder laddstationer för företagets egna bilar, anställda och gäster. Utifrån företagets behov och önskemål kommer vi att utforma infrastruktur och laddlösningar. Vi skräddarsyr lösningen och hjälper dig genom hela processen med besiktning, offert, installation och montering.

När vi designar laddningssystemet tar vi hänsyn till faktorer som:

Skalbarhet

Många företag vill ha möjlighet att utöka antalet laddplatser vid behov. Vi har lösningar som är skalbara, så att du kan möta dina nuvarande och framtida behov utan större oro.

Universellt laddningssystem

Alla laddstationer kommer att ha ett typ 2-uttag/uttag (utan fast kabel) så att alla anställda snabbt och säkert kan ladda med sin egen mode 3-laddkabel.

Flexibel fördelning av strömmen

På arbetsplatsen kan det finnas specifika laddpunkter som behöver snabbladdning, som t.ex. tjänstebilar eller tjänstebilar. Lösningens flexibilitet anpassar sig om behovet skulle förändras över tid.

Administrering

Administrationssystem för laddanläggningen ger företaget kontroll över användare, strömförbrukning, rapporter, status på laddstationerna, passerkontroll och betalningslösningar. Det måste vara stabilt, enkelt och intuitivt.

Stabilitet och support

Stabila och pålitliga laddsystem med hög drifttid är mycket avgörande när företaget är beroende av att ladda sina bilar. Du får även uppföljning och stöd om något oväntat skulle hända.

Tillträdeskontroll och betalning

Administration och kontroll av tillträde till laddstationerna är viktigt att ha kontroll över. Ett större utbud av betallösningar ger större flexibilitet för företaget.

VÅRA LADDNINGSLÖSNINGAR

Laddstation och laddkablar

Vi erbjuder laddstationer och kablar från flera olika leverantörer vilket gör att vi kan erbjuda en lösning som passar just din bostadsrättsförening/ bostadsrätt. Alla våra leveransdörrar uppfyller norska regler och klimatet så att produkten håller i många år.

Lastbalansering

Vi tillhandahåller smarta och skalbara laddningslösningar med lastbalansering för fordonsladdning till små och stora företag. Lösningarna fördelar den totala effekten mellan alla laddboxarna så att alla har möjlighet att ladda bilen med maximalt tillgänglig effekt (upp till 22 kW) när andra har laddat klart eller inte är anslutna. Samtidigt kan vi allokera ström till specifika platser om det finns behov av snabbare laddning.

Användarvänlig administration

Administrationssystemet gör det enkelt för företaget att hantera vilka som kan använda laddstationerna. Laddningen aktiveras enkelt med RFID eller en app och därmed har företaget full kontroll.

WEBBPORTALEN - ADMINISTRATION AV LADDNINGSFACILITETEN

Åtkomstkontroll

Onlineportalen gör det enkelt att hantera vem som har tillgång till laddningsanläggningen. Åtkomstkontroll sköts med RFID eller en app, vilket gör det enkelt och användarvänligt för alla. Alternativt kan du ha laddstationerna öppna för ännu enklare åtkomst, till exempel privata garage.

Strömförbrukning och rapporter

Systemet ger möjlighet att generera rapporter om strömförbrukning och laddningstid per laddstation, användare, timme, dag, vecka, månad eller år. Denna flexibilitet ger möjlighet att prissätta laddning, antingen baserat på period (tillgång), strömförbrukning (kWh) eller laddningstid. Alternativt kan en 3:e parts lösning anslutas för att hantera betalningen av elen automatiskt mot en avgift.

Instrumentpanel

Portalen ger full överblick och kontroll över förbrukning, passerkontroll, realtidsstatus för anläggningen och laddstationer. Det gör det lättare att upptäcka fel och åtgärda problem snabbt så att laddningssystemet bibehåller en hög drifttid och förutsägbarhet gällande laddning.

KONTAKTA OSS FÖR RÅD OCH EN GRATIS BESIKTNING FÖR EN LADDNINGSLÖSNING FÖR DITT FÖRETAG!

Fyll i formuläret nedan eller skicka ett mail til oss.